Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban s-a DEZLĂNȚUIT după ce Ion Ștefan a primit aviz NEGATIV: Nu accept ca Olguța Vasilescu sau Mitralieră să decidă

stirileprotv.ro
ludovic orban

Ion Ștefan, propus ministru al Dezvoltării, a fost avizat negativ în comisiile reunite pentru administrației publică din Parlament, fiind al doilea liberal care a primit un astfel de aviz, după Florin Cîțu, nominalizat la Ministerul Finanțelor.

Au fost 19 voturi „împotrivă” și 17 voturi „pentru” în comisiile parlamentare.

Citește și: Traian Berbeceanu a EXPLODAT la adresa șefilor numiți politic din Poliție , după ce un luptător de la trupele speciale ale IPJ Alba a MURIT subit

Ion Ștefan a declarat, în cadrul audierii de marți, că prioritatea sa va fi achitarea tuturor facturilor pentru PNDL 1 și 2, plus continuarea lucrărilor demarate pe aceste programe. El a precizat că nimeni nu vrea să mai audă de „achiziții dubioase”, iar risipa banului public trebuie să dispară.

"A fost un vot politic, iar modul în care a decurs evaluarea arată ca a fost un scenariu prestabilit.

Nu accept ca Olguța Vasilescu sau Mitralieră să stabilească capaictatea unui ministru din echipa mea și de a face reformele pe care le-am prezentat. Cu siguranță veți vedea că votul de învestitură din plen este determinat atât de discuțiile cu partenerii de guvernare cât și de cele cu alți parlametari", a declarat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.