Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban se plânge de SABOTAJUL PSD: Asta este BĂTAIE DE JOC!

Facebook
ludovic orban

Premierul Ludovic Orban susține că, în Parlament, PSD subminează orice măsură a Guvernului și cresc în mod iresponsabil cheltuielile. Orban consideră că tocmai din acest motiv este nevoie de alegeri anticipate, pentru că altfel PSD va bloca orice măsură a Executivului.

Citește și: Raed Arafat trage cu TUNUL în Guvernul PNL: a identificat portița lăsată spitalelor private

”Noi facem alegeri anticipate nu pentru că ni s-a năzărit nouă, ci pentru că așa nu se mai poate. PSD și câțiva acoliți de prin Parlament blochează tot.

Ieri, la Senat, cei de la PSD au respins OUG numărul 1, care este o piatră de temelie pentru toată construcția bugetară. Este OUG-ul care corectează OUG 114 și PSD a votat pentru menținerea taxelor aberante, să crească prețul la energie pentru consumatorii casnici. Ieri au votat să-și mărească lefurile, asta pentru că noi le înghețaserăm la nivelul anului 2019, tot ieri s-au gândit să crească valoarea voucherelor de vacanță. Noi n-am decis să le eliminăm, ci doar să le înghețăm la nivelul anului 2019.

Dacă nu reușim să facem alegeri anticipate, România va fi aruncată în aer și așa suntem în procedură de deficit excesiv. Domnule, nu-i interesează nimic, au dublat alocațiile fără nicio prevedere bugetară, fără niciun calcul. Eu le-am spus că nu se pot cheltui banii decât prin Legea bugetului, ori creșterea alocațiilor a fost votată după ce am adoptat Legea bugetului. Le-am dat o soluție și am prorogat prin OUG creșterea alocațiilor până după rectificarea bugetară, pentru că doar atunci putem să trecem aceste cheltuieli în buget. Acum au respins OUG de prorogare. Sunt efectiv iresponsabili, asta nu este opoziție, asta este doar bătaie de joc față de români.”, a spus Ludovic Orban, la Gândul Live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.