Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban și-a numit consilierul de stat pe probleme economice

arhiva personala
Tanase Stamule

Prodecanul Facultății de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine din cadrul ASE București, Tănase Stamule, a fost numit în funcția de Consilier de Stat pe probleme economice al premierului Ludovic Orban, potrivit unei decizii publicate, astăzi, în Monitorul Oficial.

Tănase Stamule (36 de ani), conferențiar universitar, a urmat cursurile mai multor facultăți cu profil economic, are un doctorat în managementul schimbării, a terminat cursurile masteratului în administrație publică la Hertie School of Governance – Berlin, și deține, între altele, o licență în comunicare, acordată de Universitatea Robert Schumann din Strasbourg. În prezent, predă studenților de la ASE în limbile germană, engleză și franceză  ”administrarea afacerilor”,  ”managementul intercultural” și E-business.

Stamule face parte din generația de tineri liberali cu un background solid academic și profesional, pe care liderul PNL contează, pentru a schimba imaginea partidului și a recâștiga electoratul. Cu un parcurs de 12 de ani în interiorul PNL, Stamule conduce subcomisia economică a partidului, iar, după cum declară, obiectivele lui sunt de a schimba modul în care se face politică în România și felul în care administrația publică interacționează cu cetățenii și cu mediul de business.

După un mandat de consilier local la Primăria Sectorului 1, în  perioada 2012-2016, Stamule este decis să iasă în față și să își impună viziunea asupra modului în care trebuie condusă administrația publică, înscriindu-se deja în cursa internă din partid pentru desemnarea candidatului liberal la postul de primar al Sectorului 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.