Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban spulberă zvonurile: 'Nu am fost chemat la DNA, nu există niciun fel de motiv pentru că eu să fiu chemat la DNA'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban demisionari

Fostul liderul PNL Ludovic Orban a vorbit la Realitatea PLUS despre zvonurile conform cărora ar avea un dosar în lucru la DNA și ar urma să fie citat. Fostul lider PNL a infirmat acest lucru și susține că nu există niciun motiv pentru un asemenea dosar, fiind vorba doar de zvonuri.

„A apărut acest zvon în toată perioada de campanie. S-a spus că mă va saltă DNA-ul, a mai apărut în mod recurent această tema. S-a spus că e ceva legat de relația dintre Nicușor Dan și Ludovic Orban. Sunt și canale media care tot populează spațiul public cu tot felul de astfel de teme. Nu am fost chemat la DNA, nu există niciun fel de motiv pentru că eu să fiu chemat la DNA.

Nu am comandat nicio achiziție publică, nu am sugerat, nu am recomandat parteneri, nu am cerut sub nicio formă să se deruleze sau să nu se deruleze contracte.

Sunt obligat să răspund la niște întrebări fără să spună cineva ceva concret. Unii au spus că am o relație cu nu știu ce doamna pentru simplu fapt că a lucrat și la Primărie și la Ministerul Transporturilor în perioada în care am lucrat și eu.

Nu cred că cineva din apropierea mea a încălcat în vreun fel legea sau a intervenit la aceste achiziții”, a declarat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.