Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban știe ce ar face cu 'cel mai prost guvern din istorie, cu Dăncilă o glumă proastă': 'E singura soluție'

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la Arad, că actualul guvern "trebuie remaniat în totalitate", el apreciind că niciunul dintre miniştri nu ar fi avut rezultate în domeniile pe care le-au condus, fapt care ar fi determinat "crize în toate sistemele publice".

"Guvernul acesta trebuie remaniat în totalitate, iar faptul că remanierea - aşa cum au declarat cei din conducerea PSD - o decide premierul Dăncilă, e o glumă proastă. Dăncilă nu decide nimic, nu decide nici măcar ordinea paginilor când citeşte un discurs, d-apoi să decidă dacă remaniază sau nu remaniază vreun ministru. Remaniere totală, aceasta este singura soluţie pentru că un guvern atât de prost nu a existat în istoria modernă a României. (...) În ceea ce mă priveşte, toţi sunt catastrofali pentru că aproape în fiecare domeniu de activitate este un dezastru. (...) Niciunul nu a avut rezultate, performanţe, şi există, practic, crize în toate sistemele publice", a spus Orban, scrie agerpres.ro.

Citește și: Ipostază inedită! Cum a fost surprinsă Monica Macovei

Preşedintele PNL s-a aflat vineri la Deva şi Arad unde a avut întâlniri cu conducerile filialelor judeţene ale partidului, în cadrul unui calendar care prevede întruniri la nivel judeţean şi în formatul regiunilor de dezvoltare.

Ludovic Orban a spus că şirul acestor întâlniri va continua sâmbătă, la Timişoara, unde se vor reuni conducerile organizaţiilor judeţene şi primarii PNL din Regiunea Vest, discuţiile având ca teme probleme din regiune şi adoptarea unor priorităţi ce vor fi puse în practică în situaţia în care liberalii vor ajunge la guvernare.

Citește și: S-a aflat! Cât cheltuie Elena Udrea în Costa Rica .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.