Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban vine cu precizări: ce a discutat în ședință cu liberalii

Facebook
Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat care vor fi prioritățile partidului pe care îl reprezintă în perioada următoare. Liberalii s-au reunit în ședința Biroului Executiv, unde au discutat mai multe subiecte de interes. Despre ședința din PNL a mai apărut în STIRIPESURSE.RO un articol aici.

Citește și: Jurnalistul Radu Tudor îi ia apărarea lui Raed Arafat, după intervenția de la Balș: 'S-au reactivat decerebrații care îi cer demisia'

„O prioritate pe care am stabilit-o e aceea de a rezolva, de a pune în acord cu Constituția a tuturor prevederilor declarate neconstituționale și care necesită o adaptare a lor și o punere în acord cu prevederile constituționale.

Am discutat câteva priorități în privința chestiunilor legislative.

Avem în vedere respingerea tuturor proiectelor legislative care au pus în pericol instituțiile din justiție, proiecte inițiate de PSD, pe care dorim  să le respingem de îndată.

Avem în vedere îmbunătățiri în doemniul pensiilor și salarizării. (...) Avem ca obiectiv îmbunătățirea modului de a face achizițiile publice”, a declarat Ludovic Orban, după ședința de partid.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.