Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lugmetrajul 'Logan' a preluat conducerea box-office-ului nord-american

India Today
logan film

Lugmetrajul 'Logan', cel mai recent episod al seriei 'X-men', a preluat conducerea box-office-ului nord-american la debutul său pe marile ecrane, detronând filmul horror 'Get Out', potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de agenţia de specialitate Exhibitor Relations şi citate de AFP, scrie agerpres.ro

Filmul de science-fiction în regia lui James Mangold, avându-i în distribuţie pe Hugh Jackman, Patrick Stewart şi tânăra Dafne Keen, a avut încasări de 85,3 de milioane de dolari în primul weekend de difuzare.

Acest western post-apocaliptic oferă un cocktail exploziv de acţiune şi emoţie cu o notă de umor. 'Logan' este considerat de specialişti cel mai reuşit din seria 'X-men'. După opt episoade în 17 ani, Jackman interpretează pentru ultima oară personajul Wolverine, care l-a făcut cunoscut în lumea întreagă.

DURERE în familia Mădălinei Manole: Tatăl fostei artiste, în stare de ȘOC după moartea soției


Lungmetrajul a deplasat pe locul doi filmul horror 'Get Out', regizat de Jordan Peele, care prezintă întâlnirea unui tânăr de culoare (Daniel Kaluuya) cu familia iubitei sale albe (Allison Williams). Filmul a avut încasări de 26,1 milioane de dolari în acest weekend, totalizând 75,9 milioane de dolari. 

Pe locul trei s-a clasat o altă premieră, 'The Shack' cu încasări la debut de 16,1 milioane de dolari. Această dramă în regia lui Stuart Hazeldine, cu Sam Worthington şi Octavia Spencer în rolurile principale, prezintă povestea unui bărbat în doliu care primeşte o invitaţie misterioasă de a merge la o cabană izolată în pădure. 

Figurinele mascate din 'Lego Batman Movie, se clasează pe patru cu 11,6 milioane de dolari în acest sfârşit de săptămână şi 148,6 milioane de dolari în patru săptămâni de la lansare. 

'Before I fall' ocupă locul cinci cu 4,9 milioane de dolari la debutul său pe ecrane. Această dramă inspirată de primul roman al lui Lauren Oliver, 'Last Day of My Life', a fost adaptat pentru marele ecran de Ry Russo-Young şi îi are în distribuţie pe Zoey Deutch, Halston Sage şi Elena Kampouris.

Laura Codruța Kovesi, așteptată la audieri în dosarul lui Sebastian Ghiță


Acţiunea se desfăşoară în 24 de ore având-o în centrul povestirii pe Samantha Kingston, o studentă foarte populară dintr-un liceu care se pregăteşte să-şi piardă virginitatea cu un băiat 'cool' din gaşca ei. Însă fata se trezeşte prizonieră într-o buclă temporală, gen "Ziua Cârtiţei" dar în stil lugubru, retrăind la nesfârşit ziua morţii sale într-un accident de maşină. 

În partea de jos a topului s-au clasat: 

6 - 'John Wick 2': 4,7 millions (82,8 milioane în patru săptămâni) 

7 - 'Hidden Figures': 3,8 milioane (158,7 milioane în şapte săptămâni) 

8 - 'The Great Wall': 3,5 milioane (41,2 milioane în trei săptămâni) 

9 - 'Fifty Shades Darker': 3,4 milioane (109,9 milioane în patru săptămâni) 

10 - 'La La Land': 2,9 milioane (145,68 milioane în 13 săptămâni)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.