Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Aurelio şi Mario Rondon de la Gaz Metan Mediaș au semnat cu CFR Cluj

Inquam Photos / Manases Sandor
CFR CLuj campioana campionat

CFR Cluj a făcut primele transferuri pentru sezonul următor. Campioana Ligii 1 Betano s-a orientat către o echipă din play-out, Gaz Metan Mediaş, de unde a reuşit să-i ia pe Luis Aurelio şi pe Mario Rondon potrivit news.ro.

Bogdan Mara a anunţat mutările public: ”Rondon şi Aurelio au semnat”, a spus acesta la Digi Sport. Astfel, CFR îşi asigură serviciile primilor jucători, cu care va ataca grupele cupelor europene, dar şi cucerirea unui nou titlu în Liga 1, după ce le-a prelungit contractele lui Damjan Djokovic şi Ovidiu Hoban. Djokovic a acceptat să îşi prelungească înţelegerea până în anul 2022 cu deţinătoarea titlului Ligii 1 Betano: "Am prelungit încă 3 ani! Mă simt bine, mă simt acasă şi ultimii doi ani au fost foarte buni. Cred că e un proiect în care încercăm ceva şi în Europa şi mă bucur că fac parte din proiectul ăsta", a spus croatul. Hoban va rămâne fotbalistul CFR-ului cel puţin până la 37 de ani. Mijlocaşul central în vârstă de 36 de ani a anunţat, la finalul înfrângerii cu FCSB, că s-a înţeles cu actuala sa echipă în privinţa prelungirii contractului.

Rondon a venit în România la începutul anului. Evoluţiile sale din atac au impresionat, iar acum a venit cel mai important transfer din carieră. În 16 meciuri pentru Mediaş, a punctat de 8 ori şi a oferit două pase decisive. Înainte să vină în Liga 1, portughezul a evoluat cel mai mult în ţara natală, la echipe precum Beira-Mar, Pacos Ferreira sau Nacional. A mai avut o aventură de un an şi jumătate în China.

Luis Aurelio evoluează la mijlocul terenului şi a semnat cu Mediaş la începutul sezonului. A prins 34 de meciuri, a marcat un gol şi a fost unul dintre cei mai constanţi oameni ai Gazului. În cariera sa, jucase numai în Portugalia. Castrense, Santana, Moreirense, Reguengos, Tondela, Nacional şi Feirense sunt echipele din C.V-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.