Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Castro, fostul antrenor al echipei Şahtior Doneţk, afirmă că este mai preocupat de situaţia din Ucraina decât de meciul actualei sale echipe

război, mariupol, ucraina, rusia, armată, soldați

Portughezul Luis Castro, fostul antrenor al echipei ucrainene de fotbal Şahtior Doneţk, care dispută vineri finala Cupei Qatarului la cârma formaţiei Al-Duhail, a afirmat că este mai preocupat de situaţia din Ucraina decât de meciul actualei sale echipe, informează cotidianul L'Equipe, citat de Agerpres.

"Când văd la televizor ce se întâmplă, mesajele prietenilor noştri, distrugerile în curs de la Kiev, nu pot să nu fiu afectat. Cum este posibil ca acest lucru să se întâmple într-o ţară liberă, într-un oraş cu peste 4 milioane de locuitori? Desigur, mă preocupă, mai ales că informaţiile vin tot timpul. Dar, în acelaşi timp, pregătesc şi meciul echipei mele, mă dedic", a spus tehnicianul care s-a aflat timp de aproape de două sezone pe banca tehnică a lui Şahtior Doneţk.

"Se continuă să se spună că se face maximum, dar nu se face. Am acolo prieteni, care au soţii, copii, iar astăzi pentru ei este o chestiune de supravieţuire. Este o chestiune oribilă. Conducătorilor lumii, nu doar din Rusia, ar trebui să le fie ruşine pentru ce se întâmplă. Liderii lumii nu au dreptul să invoce motivele economice sau orice altceva. Nimic nu este mai important decât pacea. Şi sunt surprins că nu se reuşeşte stoparea acestei nebunii. Deci, vă rog, opriţi războiul, ajunge!", a adăugat tehnicianul în vârstă de 60 de ani, care a părăsit banca echipei ucrainene în urmă cu un an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.