Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Suarez negociază cu echipe din Turcia. Atacantul îşi va încheia în această vară contractul cu Atletico Madrid (presă)

AS English - Diario AS
Luis Suarez

Atacantul uruguayan Luis Suarez îşi va încheia în această vară contractul cu Atletico Madrid, campioana en titre a Spaniei la fotbal, şi ar putea evolua din sezonul viitor în campionatul Turciei, scrie presa iberică, conform Agerpres.

Cotidianul madrilen AS relatează că anturajul jucătorului sud-american a intrat în contact cu oficialii de la Beşiktaş şi Fenerbahce, pentru a afla proiectele celor două mari cluburi din Istanbul, precum şi posibilele oferte financiare pe care acesta sunt dispuse să le facă pentru a-şi asigura serviciile atacantului.

Luis Suarez a sosit la Atletico în vara lui 2021, după despărţirea de FC Barcelona, unde a evoluat începând din 2014, înscriind 198 de goluri în 283 de meciuri disputate în toate competiţiile.

Fotbalistul uruguayan a ajutat-o pe Atletico Madrid să cucerească titlul de campioană a Spaniei, marcând 21 de goluri pe parcursul ediţiei trecute din La Liga, însă randamentul său nu s-a mai ridicat la acelaşi nivel în acest sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.