Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Suarez pleacă de la Gremio Porto Alegre şi a primit un cadou neaşteptat din partea antrenorului său

luis suarez

Luis Suarez (36 de ani) şi-a luat rămas bun de la fanii echipei Gremio Porto Alegre. El a marcat singurul gol al meciului cu Vasco de Gama, scor 1-0, duminică, în penultima etapă a campionatului. La finalul meciului, el a fost sărbătorit de spectatori şi de club, care i-au oferit o plachetă în onoarea sa şi un tricou special. El a primit apoi un cadou şi mai neaşteptat din partea antrenorului său la conferinţa de presă, potrivit news.ro.

Renato Portaluppi, mai cunoscut sub numele de Renato Gaucho, i-a oferit lui Suarez un DVD cu cele mai importante momente din cariera sa de jucător şi antrenor. De la transferul lui Suarez la începutul acestui an, golurile fostului atacant internaţional brazilian din anii '80 şi '90 au fost ţinta glumelor între cei doi bărbaţi.

"Mi-a plăcut să-l văd jucând în Europa, mi-a plăcut să-l văd jucând aici, la Gremio, şi mi-a plăcut să-i fiu antrenor. Aşa cum am spus, al patrulea cel mai bun marcator din lume nu trebuie să spun prea multe. Aşa că, în timp ce eşti în vacanţă, în ziua ta liberă, dacă ai puţin timp, poţi să te uiţi la DVD-ul meu, bine?", i-a transmis antrenorul lui Suarez.

Acest lucru l-a amuzat pe fostul jucător al echipei Liverpool, care s-a pozat cu preţiosul montaj video şi i-a invitat pe tinerii clubului să se inspire din el.

În 52 de meciuri pentru Porto Alegre, Suarez a marcat de 24 de ori şi a oferit 17 pase de gol.

El joacă ultimul său meci miercuri, la Fluminense, cu obiectivul de a menţine Gremio pe locul 4, sinonim cu calificarea directă în faza grupelor din Copa Libertadores.

Internaţionalul uruguayan este aşteptat apoi să semneze cu Inter Miami, unde se va reîntâlni cu bunul său prieten Lionel Messi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.