Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Suarez şi-a luat adio de la fanii echipei Gremio

luis suarez

Luis Suarez, atacantul naţionalei Uruguayului, şi-a luat adio de la publicul echipei Gremio, el înscriind unicul gol al meciului cu Vasco da Gama, duminică, în penultima etapă a campionatului de fotbal al Braziliei, informează RMC Sport.

La finalul meciului, fostul atacant de la FC Barcelona, în vârstă de 36 de ani, a fost sărbătorit de spectatori şi de club, care i-au dăruit o placă în cinstea sa şi un tricou special. El a primit apoi un cadou mai neaşteptat de la antrenorul său, Renato Portaluppi, în timpul unei conferinţe de presă, potrivit Agerpres.

Renato Portaluppi, mai cunoscut sub numele de Renato Gaucho, i-a oferit lui Luis Suarez un DVD cu cele mai bune momente ale carierei sale de jucător, apoi de antrenor. De la venirea lui Suarez la începutul acestui an, golurile fostului atacant al naţionalei Braziliei din anii 1980 şi 1990 au fost un subiect de glumă între cei doi bărbaţi.

"Am vrut doar să le mulţumesc fanilor noştri pentru tot anul şi mai ales pentru petrecerea minunată pe care au organizat-o astăzi pentru a susţine echipa şi pe care acest băiat o merită", a spus tehnicianul.

"Pentru mine a fost o mare plăcere să-l văd jucând în Europa, a fost o plăcere să-l văd jucând aici la Gremio, să pot să fiu antrenorul său. Al patrulea golgheter al lumii, nu e nevoie să spui mare lucru. Deci, în vacanţă, în ziua ta liberă, dacă ai ceva timp, poţi să te uiţi pe DVD-ul meu, bine?", a adăugat el.

Aceasta l-a amuzat pe fostul jucător de la Liverpool care a pozat cu preţiosul montaj video, invitând tinerii de la club să se inspire din el.

În 52 de meciuri cu echipa din Porto Alegre, Suarez a marcat de 24 de ori şi a oferit 17 pase decisive. El va juca miercuri ultimul său meci, pe terenul lui Fluminense, cu dorinţa de a o menţine pe Gremio pe locul 4, sinonim cu calificarea directă în faza grupelor din Copa Libertadores. Internaţionalul uruguayan ar urma apoi să se alăture formaţiei Inter Miami, din SUA, unde îl va regăsi pe bunul său prieten Lionel Messi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.