Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lukaku este de părere că Thierry Henry ar trebui să preia naţionala Belgiei: 'O spun deschis - el va fi următorul antrenor'

Evening Standard
Thierry Henry

Atacantul belgian al echipei Internazionale Milano, Romelu Lukaku, a dezvăluit că favoritul său pentru a prelua postul de selecţioner al Belgiei în locul lui Roberto Martinez este Thierry Henry.

După eliminarea Belgiei din faza grupelor de la Cupa Mondială, Roberto Martinez a demisionat. Astfel, Federaţia Regală trebuie să-i găsească un succesor spaniol şi potrivit atacantului Diavolilor Roşii Romelu Lukaku, intervievat de Sky Sport Italia, Thierry Henry ar trebui să fie următorul antrenor al Belgiei.

"Nu există nici o îndoială cu privire la acest lucru. O spun deschis: el va fi următorul antrenor,. Are respectul tuturor jucătorilor, a câştigat totul. Ştie coaching, ştie ce trebuie să facem pentru a câştiga. Ştie echipa, Liga, staful. Pentru mine, el este antrenorul ideal pentru naţionala noastră. Nu ştiu pe cine vor lua. Dar nu cred că Belgia ar trebui să înceapă de la zero", a declarat Lukaku, scrie news.ro.

Thierry Henry a fost asistentul lui Roberto Martinez în timpul Cupei Mondiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.