Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lukaku, în centrul criticilor directorului sportiv al lui Inter Milano pentru 'lipsă de educație și de respect'

lukaku Inter

Fotbalistul Romelu Lukaku, de la AS Roma, care s-a despărţit în vară de Inter Milano, a fost criticat de directorul sportiv al clubului lombard, Pietro Ausilio, pentru "lipsă de educaţie şi de respect", scrie ziarul La Derniere Heure.

Duminică, Inter Milan a învins-o cu 1-0 pe AS Roma, pe San Siro, diferenţa de pe teren fiind mai clară decât cea pe care o arată scorul. Întreg stadionul şi-a arătat ostilitatea faţă de internaţionalul belgian, care a avut o evoluţie foarte slabă, potrivit Agerpres.

Piero Ausilio a fost tăios când a fost întrebat de Radio Italia care a fost cea mai dezamăgire din cariera sa.

"Există mai mult de o dezamăgire în fiecare an", a început Ausilio. "Cu Lukaku, este o dezamăgire din cauza felului cum s-a terminat, dar am respectul să nu vorbesc despre un jucător de la altă echipă. Îmi place să vorbesc despre prezent şi viitor, el a făcut parte din trecutul lui Inter. Îmi aduc aminte de un magnific Scudetto, de o frumoasă valoare adăugată, este adevărat, şi de două finale pierdute", a spus oficialul.

"Este nevoie de educaţie şi de respect în toate lucrurile. La un moment dat, s-au întâmplat multe. Şi a fost o lipsă de educaţie şi de respect. Dacă ne spunem unul altuia adevărul în ochi, nu există niciodată o problemă. Dar când nu răspunzi la telefon, refuzi să răspunzi sau să răspunzi prin intermediul altor persoane, este timpul să te îndrepţi spre altceva", a adăugat el

Lukaku s-a apărat când a mai fost acuzat de oficialii lui Inter. La ultimele meciuri ale naţionalei Belgiei, el a afirmat: "Vara trecută s-au spus şi s-au scris multe despre mine. Au fost multe prostii. Ştiţi că nu-mi place s-o iau pe ocolite, însă dacă aş spune cu adevărat ce s-a întâmplat, toată lumea ar fi şocată."

La începutul lui octombrie, unul din principalele grupuri de suporteri ai lui Inter Milano a anunţat că va distribui 50.000 de fluiere înainte de meciul cu AS Roma, pentru a-l întâmpina pe Lukaku, acuzat că i-a trădat pe nerazzurri.

"Se apropie ziua celei mai neplăcute reveniri, să facem totul pentru a fi pregătiţi", a scris"Curva Nord" în fanzin-ul său distribuit marţi cu ocazia meciului din Liga Campionilor dintre Inter şi Benfica Lisabona (1-0), relatează AFP.

"29 octombrie este o zi care trebuie marcată cu roşu pentru a arăta dezgustul stârnit de cel care ne-a întors spatele în cel mai nedemn mod", a continuat grupul de fani, fără să-l numească vreodată pe Lukaku.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.