Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lungmetrajul 'Parasite' a fost marele câștigător la gala London Critics' Circle 2020

mediafax.ro
film

Lungmetrajul sud-coreean "Parasite", de Bong Joon Ho, a fost marele câștigător la ediția de anul acesta a galei London Critics' Circle Film Awards, unde a primit trofeele pentru cel mai bun film și cel mai bun regizor, potrivit The Hollywood Reporter, scrie Mediafax.

La gala care a avut loc joi seară, la May Fair Hotel din Londra, "Marriage Story", de Noam Baumbach, și "The Souvenir", de Joanna Hogg, au primit tot câte două premii.

Astfel, Hogg a fost desemnată cel mai bun regizor britanic/ irlandez, iar Honor Swinton Byrne, starul filmului său, a primit premiul pentru cel mai bun artist britanic.

"Marriage Story" a primit premiul pentru cel mai bun scenariu, dar și trofeul pentru cel mai bun rol secundar feminin, acordat Laurei Dern.

Citește și: Keanu Reeves, Diane Keaton şi Steve Martin se numără între actorii care vor înmâna trofee la gala Oscar

Premiul pentru cel mai bun rol secundar masculin l-a primit Joe Pesci, pentru interpretarea din "The Irishman", și, în mod nesurprinzător, premiile pentru cele mai bune roluri secundare le-au primit Renee Zellweger, pentru "Judy", și Joaquin Phoenix, pentru "Joker". Zellweger și Phoenix au primit majoritatea trofeelor importante din acest sezon cinematografic.

De asemenea, premiul pentru cel mai bun film străin a fost acordat producției franceze "Portrait de la jeune fille en feu", de Céline Sciamma, în timp ce "For Sama" a fost recompensat pentru cel mai bun documentar.

Anul trecut, drama în alb-negru "Roma", de Alfonso Cuaron, a primit trofeul pentru cel mai bun lungmetraj.

London Film Critics' Circle, înființată în 1913, este o asociație de critici de film formată, în prezent, din peste 120 de profesioniști de la cele mai prestigioase publicații, televiziuni și site-uri de profil din Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.