Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupta pentru eșalonul doi: PSD Satu Mare, susținere pentru Gabriel Zetea și Doina Pană pentru funcțiile de vicepreședinți

doina pana

Organizaţia judeţeană a PSD Satu Mare îi susţine pe preşedintele filialei Maramureş, Gabriel Zetea, şi pe deputatul de Bistriţa - Năsăud Doina Pană pentru funcţiile de vicepreşedinţi regionali, la congresul de sâmbătă al partidului, a declarat joi, pentru AGERPRES, preşedintele filialei, Aurelia Fedorca. 

"Noi am avut o întâlnire cu colegii, urmare a CEx-ului care a avut loc la început de săptămână, în sensul în care fiecare regiune să propună şi să-şi dea acord organizaţia pentru a sprijini candidaţii. Pe regiunea noastră de nord vest avem un domn şi o doamnă. La colegi este domnul Gabriel Zetea de la Maramureş, la femei organizaţia judeţeană şi-ar fi dorit să merg eu, să candidez, dar n-o să-mi depun candidatura şi o s-o susţin pe doamna deputat de la Bistriţa Doina Pană. Colegii şi-ar fi dorit ca Satu Mare să aibă un candidat, dar e destul de greu, eu sunt primar de oraş (primar la Negreşti Oaş - n.r.) şi ca să-ţi asumi o astfel de funcţie este mult de lucru politic", a declarat Fedorca. 

PSD Satu Mare are 33 de delegaţi la congresul PSD de sâmbătă de la Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.