Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupta sau show?

Romania TV
ghita morosanu

De cand a aparut pe piata promotia lui Morosanu nu a facut decat sa inflameze spirite si sa raspandeasca zvonul ca ei sunt cea mai titrata promotie de kickboxing a Romaniei chiar daca abia au realizat 2 evenimente.  In luna mai i-au facut o oferta lui Daniel Ghita, o oferta cu mult sub ceea ce primise de la Colosseum Tournament, iar dupa ce Daniel a refuzat l-au acuzat ca este interesat doar pentru partea financiara si ca oricum revenirea lui nu va produce rating. Cu alte cuvinte au inceput sa arunce cu noroi in Daniel si in Colosseum Tournament in randul consumatorilor si cunoscătorilor sportului de contact.

Imediat dupa provocare directa catre Morosanu de catre Daniel au inceput sa-si atraga sportivi cunoscuti, Benny Adegboui si Raul Catinas, promițând contracte generoase pentru ei doar ca sa ii arunce pe ei in fata lui Morosanu si sa il insulte si instige pe Daniel. Vazand ca Daniel nu se opreste Morosanu accepta aceasta lupta dar numai cu unica conditie pe care stia sigur ca Daniel nu o va dori: sa lupte in promotia lui. In tot acest timp in care Morosanu se ascunde in spatele acestei clauze si nu accepta un jointventure cu Colosseum asa cum se întâmplă peste tot  in lume, staff-ul lui isi pune toti "acolitii" sa faca presiuni si sa aduca injurii on-line lui Daniel in incercarea de a-i distruge imaginea.

Concluzie: Moroșanu nu va lupta cu Daniel decat in promotia lui pentru a face bani si a-si creste afacerea. Obligandu-l pe Daniel sa accepte o oferta mai mica decat orice ar putea primi de la Colosseum sau promoții din strainatate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.