Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luptele continuă intens în Donețk, Zaporojie, Sumî, Mikolaiv și Harkov: 9 morți și 15 răniți în ultimele ciocniri ruso-ucrainene

rferl.org
armata razboi

Nouă persoane au murit și alte 15 au fost rănite în Ucraina, în cursul zilei de luni, ca urmare a agresiunii militare a Federației Ruse - a raportat, marți, șeful adjunct al Biroului Preşedintelui de la Kiev, Kirilo Timoșenko, potrivit Ukrinform, scrie Rador.

În regiunea Donețk au fost înregistraţi patru civili uciși (inclusiv trei uciși de ruși anterior, în timpul ocupației) și un rănit, iar în regiunea Zaporijjia - un civil ucis.

În regiunea Mikolaiv, au fost raportat un rănit, iar alți șapte civili au fost răniți în regiunea Harkiv (inclusiv patru răniți în urma exploziei unei mine).

În regiunea Sumi, au fost întegistrați trei civili răniți, iar în regiunea Herson - patru civili uciți de ruși anterior, în timpul ocuației, și trei oameni răniți.

Acest bilanț nu include victimele din teritoriile unde luptele sunt în desfăşurare, din teritoriile ocupate temporar și din cele eliberate deja de sub ocupaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.