Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maccabi Haifa solicită amânarea meciului cu Villarreal către UEFA

Evening Standard
UEFA

Clubul israelian de fotbal Maccabi Haifa a anunţat că a solicitat oficial UEFA să amâne meciul din deplasare cu gruparea spaniolă Villarreal, programat pe 26 octombrie în etapa a treia a fazei grupelor Europa League, relatează EFE.

Într-o scrisoare trimisă de directorul general al clubului, Itzik Ovadia, Maccabi Haifa solicită ca această partidă să fie amânată la o dată de luna viitoare. Clubul a explicat că într-un moment "în care toată ţara este în doliu şi se mobilizează pentru apărarea statului Israel împotriva duşmanilor săi, este clar pentru oricine că sportul trece pe planul doi", potrivit Agerpres.

Maccabi Haifa subliniază că "sunt zile grele pentru cetăţenii Israelului şi este aproape imposibil să ne concentrăm asupra fotbalului în timp ce plângem morţii, iar cei mai buni fii ai noştri sunt în prima linie a frontului".

"Aşteptăm consideraţie din partea comunităţii fotbalului european, iar acesta este cel mai mic lucru pe care UEFA îl poate face pentru noi în aceste vremuri dificile. Cluburile noastre reprezintă o întreagă comunitate care suferă foarte mult", a adăugat campioana Israelului.

Conform programului fazei grupelor Europa League, al doilea meci dintre Maccabi Haifa şi Villarreal va avea loc pe terenul echipei israeliene pe 11 noiembrie.

Naţionalele Israelului şi României fac parte din aceeaşi grupă în preliminariile EURO 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.