Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂCEL în USR, după ultimul act al lui Dan Barna: 'Regret că alege să accentueze diviziunea internă din partid. Să lase jocurile politicianiste'

captura Antena 3
Dan Barna

Echipa Dan Barna a pus la dispoziția membrilor partidului, înainte de începerea referendumului intern, documentul doctrinei pentru poziționarea ca partid de centru dreapta modern. În document, este prezentat planul de acțiune, structurat în cinci pași și 10 pachete de politici pentru guvernarea USR.

Numai că decizia și documentul întocmit de Barna a stârnit valuri uriașe de nemulțumire. După Mihai Goțiu, vicepreședinte al Senatului, un alt lider USR contestă actul lui Barna. Dumitru Dobrev, avocat, fondator al Uniunii Salvați Bucureștiul, fost vicepreședinte al Uniunii Salvați România între 2016 și 2017, este de părere că decizia lui Barna este regretabilă pentru că acoperă teme mult mai importante.

Citește și: Rechizitoriul dosarului Caracal a fost finalizat! Ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă

”Regret că, tocmai în ziua în care premierul Orban anunță anticipate, o parte a USR, în frunte cu președintele Dan Barna, alege să accentueze diviziunea internă din partid, propunând un document programatic care să justifice plasarea USR ca partid de "centru dreapta modern".

USR și-a definit clar valorile prin adoptarea Cartei Valorilor în Comitetul Politic și prin aderarea la ALDE Europe și la grupul Renew Europe în Parlamentul European.

Citește și: USR face o ofertă Guvernului! Cum ar putea fi finanțat Pilonul I de pensii

Fac apel la colegii din Echipa Barna să lase jocurile politicianiste și să ne așezăm la masă pentru a pregăti localele și eventualele anticipate.

Presiunea pentru alegeri în două tururi și situația de la București, unde în absența celui de-al doilea tur e vital să avem candidat unic al opoziției, sunt adevăratele priorități în acest moment.”, a precizat Dobrev, membru al Biroului Național USR.

Citește și: Gabriela Firea îl atacă pe Florin Cîțu: Un Ministru-Pinocchio .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.