Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂCEL total în PNL: Se cere retragerea din politică a întregii conduceri

ghilotina

După dezastrul de la alegerile parlamentare, s-au încins spiritele în PNL. În aşteptarea asumării responsabilităţii de către actuala conducere, unele voci din partid cer măsuri radicale. Lucia Varga, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PNL până recent, solicită demisia întregii conduceri, dar şi renunţarea la mandatele de parlamentari câştigate de cei responsabili de scorul slab.

Vezi și: SURSE - Plouă cu DEMISII în PNL: planul liberalilor, după DEZASTRUL din alegeri

"Alina Gorghiu a anunțat o conferința de presa pentru ora 12. Sper ca in al doisprezecelea ceas sa isi asume responsabilitatea pentru dezastrul electoral al PNL si sa isi depună demisia impreuna cu toată echipa de conducere . Așteptam demisia secretarului general Ilie Bolojan ,impreuna cu tot secretariatul si demisia primvicepresedintilor PNL care au luat deciziile proaste in comisia de unificare. PNL are nevoie de o alta conducere interimara care sa organizeze cat mai repede Congresul. Așteptam si demisiile din funcțiile de deputat si senator a celor din conducere care s-au salvat pe ei si si-au bătut joc de partid deși am atras atenția ca sunt pe drumul greșit inca de la alegerile locale", scrie Lucia Varga pe Facebook.

Vezi şi: Cum s-a înroșit România: Rezultate alegeri parlamentare pe județe/ HARTĂ

Lucia Varga şi-a dat demisia din fruntea OFL în luna octombrie, după ce nu a mai prins loc eligibil pe listele PNL Bihor. Pentru a calma spiritele, a fost trimisă să candideze la Constanţa, pentru un loc de senator, însă în urma rezultatelor de duminică se pare că nu va intra în Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.