Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mădălina Zamfirescu, despre meciul cu Norvegia: ‘Apărarea noastră trebuie să funcţioneze extraordinar, pentru că au faza a doua şi contraatacul foarte bune’

www.gsp.ro
națională handbal feminin

Naţionala feminină a intrat în febra partidei cu Norvegia, programată miercuri, de la ora 22:00, decisivă pentru locul 1 în Grupa D a Campionatului European de handbal feminin.

Atmosfera este foarte bună în tabăra tricoloră, după două victorii cu Cehia (31-28) şi Germania (29-24), şi toată lumea crede că România are şanse mai mari decât în alte ocazii să învingă Norvegia, relatează mediafax.

Impresii din tabăra tricoloră înaintea partidei cu Norvegia

Mădălina Zamfirescu: „Meciul cu Germania a fost clar o întâmplare pentru Norvegia, au prins o zi proastă. Sinceri şi realişti, Norvegia a fost şi va rămâne o forţă în handbalul feminin mondial. Cred că vor fi motivate să câştige acest meci, până la urmă este vorba de locul 1 în grupă. Va fi un meci de bătaie de ambele părţi”.

„Apărarea noastră trebuie să funcţioneze extraordinar, pentru că au faza a doua şi contraatacul foarte bune. Norvegia este o echipă care joacă foarte rapid, dar dacă apărarea noastră va funcţiona cel puţin ca la meciul cu Germania, nu cred că o echipă poate să ne pună probleme. Iar când merge şi apărarea, poarta ne ajută şi mai mult. Trebuie să le anihilăm pe faza a doua şi contraatac”

„Oftedal poate fi anihilată destul de greu, mai ales pentru că noi avem o talie destul de înaltă. Asta poate fi o problemă pentru noi. Dar noi ne-am pregătit pentru lucrul acesta, vom încerca să nu ieşim foarte mult la ea”

Daniela Raţiu: „Nu ne este teamă de meciul cu Norvegia. Sperăm ca apărarea, punctul nostru forte, să prindă o zi foarte bună. Cu defensiva putem învinge şi Norvegia. Atmosfera este foarte bună în cadrul echipei şi sperăm să avem un parcurs cât mai lungă în acest Campionat European. Am trecut de faza primelor emoţii, probabil că voi mai simţi acele emoţii când voi intra în teren, dar sunt singură că vor fi constructive”.

Valentina Ardean-Elisei: „Cred că este un an foarte bun pentru echipa naţională. Ne aşteaptă o partidă dificilă cu Norvegoa, dar noi o vom trata cu maximă seriozitate. Va fi care pe care, dar avem o şansă şi vrem să profităm de ea”

Cristina Laslo: „Muncesc mult ca să fiu intermediar în apărare la echipa de club. Totul merge bine şi la echipa naţională, ne simţim din ce în ce mai conectate, avem încredere una în alta, în acest sistem pe care-l muncim de când a venit Ambros Martin la echipă”

„Nu sunt cu socotelile, ci abia aştept meciul cu Norvegia, sper să-l câştigăm, să terminăm pe locul 1 în grupă. Dacă menţinem această apărare, dar şi atacul bun, cred că Norvegia va avea probleme mari. Ele au o înfrângere în grupă, noi suntem cu două victorii, cu moral bun. Sperăm ca până la ora meciului să fim bine recuperate şi puse la punct cu tactiva pentru Norvegia, nu avem ce să pierdem. La acest Campionat se poate orice, după acest meci vedem care sunt şansele noastre pentru mai departe”

Gabriela Perianu: „Eu cred că în momentul de faţă suntem pregătite psihic pentru un asemenea meci, precum se anunţă cel cu Norvegia. Cred că suntem pregătite să le ţinem piept, cred că a venit şi momentul nostru pentru a obţine victorii în faţa lor. Îmi doresc tot sufletul un meci bun, iar la final rezultatul să ne fie favorabil”

„Eu îmi doresc de la meci la meci să creştem în apărare. Va fi foarte importantă colaborarea între portar şi apărare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.