Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE a transmis o avertizare de călătorie în Italia, din cauza unei greve generale în domeniul transporturilor

ANSA
greva, italia

Ministerul Afacerilor Externe îi informează pe românii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia că, vineri, este grevă generală în domeniul transporturilor.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de MAE, vineri, mai multe organizații sindicale vor organiza o grevă generală care ar putea afecta serviciile publice și private în domeniul transporturilor, fiind posibile perturbări la nivelul transportului feroviar, rutier, aerian, maritim și la nivelul transportului public din principalele orașe italiene.

Citește și: Ludovic Orban, reacție despre faptul că Traian Berbeceanu nu este înalt funcționar public: ‘Rezervorul de înalți funcționari publici este foarte restrâns’

Pentru informații cu privire la serviciile afectate, românii sunt îndemnați să consulte site-ul Ministerului Infrastructurii și Transporturilor (http://www.mit.gov.it/), precum și site-urile oficiale ale companiilor de transport cu care intenționează să călătorească.

În cazul pasagerilor care călătoresc cu avionul, se recomandă consultarea informațiilor existente pe site-urile aeroporturilor și contactarea companiilor aeriene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.