Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE salută încheierea procesului de ratificare a protocolului de aderare a Macedoniei de Nord la NATO

MAE

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută încheierea procesului de ratificare a Protocolului de aderare a Republicii Macedonia de Nord la NATO, prin ratificarea acestuia de către Spania.

Astfel, arată MAE, este deschisă calea pentru finalizarea aderării Republicii Macedonia de Nord la Alianţa Nord-Atlantică. Conform procedurii, după depunerea instrumentului de ratificare, Republica Macedonia de Nord va deveni cel de-al 30-lea membru al NATO.

Citește și: Pacienții devin imuni după ce se vindă de coronavirus, apreciază cercetătorii! Cu semnul întrebării rămân, însă, oamenii cu deficiențe imune

"România a susţinut ferm perspectivele euro-atlantice ale Republicii Macedonia de Nord, fiind unul dintre primii aliaţi care au ratificat Protocolul de aderare, în februarie 2019. Totodată, România a promovat constant importanţa politicii NATO a 'uşilor deschise', ca instrument deosebit de valoros în extinderea ariei de stabilitate şi securitate în spaţiul euro-atlantic", precizează ministerul român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.