Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Magistrații din patru asociații profesionale transmit un mesaj de condoleanțe cu ocazia trecerii la Domnul a mamei judecătoarei Andreea Ciucă

F. P.
lumanare doliu

Magistrații din patru asociații profesionale transmit un mesaj de condoleanțe cu ocazia trecerii la Domnul a mamei judecătoarei Andreea Ciucă, președinte al Asociației Magistraților din România.

„Colegii judecători și procurori membri ai Asociației Magistraților din România, Uniunea Națională a Judecătorilor din România, Asociația Procurorilor din România și Asociația Judecătorilor pentru Apărarea Drepturilor Omului sunt alături de doamna judecător Andreea Ciucă în marea durere pricinuită de trecerea la Domnul a iubitei sale mame, ELISABETA JURIAN din Reghin. Învățătoare și educatoare, cu credință statornică în Dumnezeu și în morala creștină, soție, mamă, bunică și străbunică devotată, va rămâne în inimile tuturor celor care au cunoscut -o ca un exemplu de bunătate, onestitate și loialitate. Dumnezeu să o odihnească în Slava Sa! Sincere condoleanțe familiei profund îndurerate!”, este mesaj transmis de colegii magistrați.

Înmormântarea va avea loc duminică, 6 noiembrie 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.