Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAI, anunţ de ULTIM MOMENT în scandalul din IGPR: Ce DOCUMENTE IMPORTANTE au ajuns pe masa ministrului

www.mai.gov.ro
MAI

Vin informaţii de ultim moment de la Ministerul Afacerilor Interne! Potrivit unui comunicat de presă remis ŞTIRIPESURSE.RO, Ministerul a primit din partea IGPR raportul înaintat de Şeful Poliţiei premierului demisionar Mihai Tudose, dar şi o solicitare de declanşare a unei cercetări pentru doi chestori: Mihai Voicu şi Nicu Dragoş-Orlando.

Citeşte şi:  Klaus Iohannis, primul mesaj după căderea Guvernului: Situaţia mă nemulţumeşte PROFUND...

"MAI a primit din partea IGPR în cursul zilei de luni, 15 ianuarie 2017, 3 seturi de documente, astfel:

1. Raportul înaintat vineri, 12 ianuarie 2017, de șeful Poliției Române premierului Mihai Tudose. Aspectele prezentate în acest raport vor fi analizate de Corpul de Control al MAI, care desfășoară o activitate de control la Inspectoratul General al Poliției Române.

2. Solicitarea de declanșare a cercetării prealabile pentru domnul chestor Voicu Mihai Marius și domnul chestor Nicu Dragoș-Orlando. Aceste cercetări urmează a se declanșa, conform legii și procedurilor interne.

3. Au fost primite 2 rapoarte ale domnului chestor Nicu Dragoș și domnului comisar șef Ștefan Marius, de încetare a împuternicirii pe funcțiile ocupate în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Precizăm că, spre deosebire de modul în care au fost prezentate public aceste rapoarte (ca fiind rapoarte de demisie), consecințele rapoartelor de încetare a împuternicirii sunt, conform legii, acelea că respectivii ofițeri vor reveni pe funcțiile de bază, ocupate în urma câștigării concursurilor, respectiv, funcții de adjunct în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

În ceea ce privește raportul aparținând șefului Poliției Capitalei, competența legală de a se pronunța pe acesta aparține conducerii MAI. Față de raportul adjunctului, urmează să dispună conducerea Poliției Române, întrucât, potrivit legii, raporturile de serviciu ale acestuia sunt gestionate la nivelul acestei instituții.", se arată în comunicatul MAI.

Citeşte şi: Norica Nicolai vine cu explicaţii NEAŞTEPTATE privind mazilirea lui Tudose: 'Bătălia cu statul paralel nu e uşoară...' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.