Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe clase din cinci școli din județul Caraș-Severin au fost trecute în scenariul roșu de funcționare

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Autoritățile au luat decizia de a trece mai multe clase în scenariul roșu după ce elevi și profesori au fost depistați cu Covid-19. Decizia a fost luată marți de CJSU Caraș-Severin, informează Mediafax.

Potrivit deciziei CJSU, trece în scenariul roșu Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Christiana” Bocșa, pentru o perioadă de 14 zile, din cauza îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2 a două eleve care locuiau în internatul școlii, pentru unitatea cu PJ și structura Școala Profesională Specială Bocșa.

De asemenea, mai trece în scenariul roșu „Școala Gimnazială Pojejena, pentru o perioadă de 14 zile (20.10-02.11.2020), pentru unitatea cu PJ, (nu și pentru structurile arondate) din cauza confirmării cu virusul SARS-CoV-2 a unui cadru didactic care a predat la mai multe clase”.

La Colegiul Național „Traian Doda” Caransebeș se suspendă cursurile școlare „față în față” la clasa pregătitoare A, pentru o perioadă de 14 zile, din cauza confirmării cu Covid a cadrului didactic care predă la această clasă, iar la Colegiul Național „C.D. Loga” Caransebeș se suspendă cursurile la clasa I C, unde un elev a fost confimat cu Covid. Rămân pe scenariul 3 – roșu și clasa I cu predare în limba germană și a XI-a Științe, până la data de 27.10.2020, a transmis Prefectura Caraș-Severin.

Citește și: România se apropie de scenariul catastrofal al Italiei! Pacienții la ATI sunt deja selectați: 'În curând şi capacitatea UPU va fi depăşită'

La Școala Gimnazială „Trandafir Cocîrlă” Turnu Ruieni sunt suspendate cursurile „față în față” la clasa a II-a de la structura Școala Gimnazială Borlova, pentru o perioadă de 14 zile, după infectarea profesorului care predă la clasă.

CJSU a mai decis trecerea a două unități în scenariul galben, iar alte trei unități vor trece în scenariul verde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.