Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe drone ilegale au dat peste cap traficul aeroportului din Frankfurt: Numeroase zboruri au fost anulate și întârziate

Linkdin
Drona

Zborurile de pe aeroportul din Frankfurt au fost anulate sau întârziate din cauza activităţii ilegale a unor drone, pe care poliţia a descris-o duminică drept o "întrerupere ţintită" a operaţiunilor de zbor, informează DPA.

Sâmbătă seara, două zboruri au fost anulate şi 23 de avioane au decolat cu întârziere, după ce li s-a acordat o derogare specială de la interdicţia zborurilor din timpul nopţii de pe cel mai mare aeroport din Germania, scrie agerpres.ro.

Citește și: Diana Șoșoacă îi vrea pe minerii din Valea Jiului să mărșăluiască pe străzile din București: ‘Nu au curaj, le este frică. Dacă suntem uniți, rechinii mor’

Poliţia a spus că a fost văzută o dronă care era semnificativ mai mare decât cele disponibile în comerţ, potrivit relatărilor mai multor martori credibili.

Cu toate acestea, în pofida căutărilor intense, poliţiştii nu au putut localiza nicio dronă sau persoanele care le exploatau.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

"Până în prezent, constatările indică o perturbare ţintită de către autori necunoscuţi", se spune într-o declaraţie a poliţiei, conform căreia o dronă sau drone au fost văzute în diferite locaţii din zona aeroportului, inclusiv de către poliţişti.

Poliţia a iniţiat proceduri penale pentru interferenţe periculoase cu traficul aerian.

Citește și: CTP: ‘Domnul Cîțu poate fi cel mai important premier din istoria post-decembristă a României. Este finanțist și stăpânește această meserie’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.