Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe grupuri destinate celor care vor să colaboreze pentru a-şi transmite rezultatele creaţiilor artistice apar online pe fondul izolării sociale

www.pinterest.com
contre online

Mai multe grupuri destinate celor care vor să colaboreze pentru a-şi transmite rezultatele creaţiilor artistice apar online pe fondul izolării sociale. Entertainmentul îşi dezvoltă viaţa exclusivă de reţea socială, anunță MEDIAFAX.

Spaţiul online s-a îmbogăţit cu cluburi de film înfiinţate pe Twitter şi liste de piese muzicale alese pe Spotify, dar şi cu moduri în care creatorii se adresează direct publicului izolat în case de teama infecţiilor cu noul coronavirus.

Citește și: Cercetătorii au descoperit! Cât timp rezistă coronavirusul în aer

Actorul britanic Brett Goldstein a înfiinţat un grup pe Twitter pentru cinefili. Folosind eticheta #IsolationFilmClub, în fiecare zi este selectat câte un film şi oricine îşi doreşte să discute despre el îşi spune părerea intrând în dialogul online.

Mai multă acţiune promite grupul Big Kitchen Disco. La ore fixe, seara, utilizatorii îşi dau întâlnire, fiecare în propria bucătărie şi dansează după un playlist stabilit în comun. Rita Wilson Quarantunes e una dintre selecţiile propuse participanţilor, chiar de actriţa Rita Wilson, care a fost diagnosticată cu noul coronavirus alături de soţul său, Tom Hanks.

În Australia, artiştii locali au lansat un proiect prin care fiecare interpretează o piesă a unui coleg. Printre ei se numără Hauskey, care a şi iniţiat demersul.

Citește și: Coronavirusul lovește și în Loteria Română! Începând de astăzi vor fi închise agențiile loto

Pe Instagram a apărut şi Quarantine Art Club, o platformă iniţiată de ilustratorul american Carson Ellis pentru cei care caută imagini, provocări şi propuneri legate de arta tinerilor, folosind eticheta #quarantineartclub.

Mai bine de 700 de persoane au răspuns la prima provocare, aceea de a desena un autoportet, notează The Guardian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.