Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe persoane au murit într-un atac armat care a vizat un punct vamal din Camerun

camerun

Bărbați înarmați au ucis patru persoane într-un atac care a vizat un punct vamal din nordul Camerunului, potrivit Reuters.

Atacul a avut loc la intrarea în orașul Mora, în nordul Camerunului, la aproximativ 30 de kilometri distanță de granița cu Nigeria. Atacatori neidentificați au ucis doi ofițeri vamali, un polițist și un civil într-un atac desfășurat în timpul nopții de luni spre marți, au anunțat marți primarul localității Mora și două surse militare, scrie Mediafax.

Una dintre sursele militare a atribuit atacul grupării islamiste Boko Haram, care duce o insurgență în regiune. Sursa a mai spus că trei membri ai grupării Boko Haram au fost uciși într-un alt atac desfășurat luni seara, asupra unui post militar din orașul Ziguague,.

„Este pentru prima dată din 2013 încoace când avem un astfel de atac în regiunea noastră", a declarat, pentru Reuters, primarul din Mora, Chetima Hamidou.

În urmă cu aproximativ un deceniu, orașul Mora a fost vizat de mai multe atacuri sinucigașe cu bombă organizate de rebeli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.