Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulți poliţişti din ţară au fost transferaţi în judeţul Maramureș pentru a sprijini refugiaţii şi echipajele locale

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei care au lucrat, vineri, în apropierea Vămii Sighet au fost sprijiniţi de 22 de colegi din ţară, de la diferite servicii - Direcţia Rutieră, Brigada Autostrăzi, Brigada Rutieră Bucureşti, Serviciile Rutiere Arad, Covasna, Giurgiu, Ilfov, Mehedinţi, Teleorman şi Vâlcea, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

"Scopul a fost de a le da o mână de ajutor refugiaţilor, de a se păstra ordinea şi liniştea publică, de a preveni orice situaţie neplăcută, ei reprezentând la acest moment un grup-ţintă vulnerabil. Acţiuni de prevenire s-au realizat azi şi în municipiul Baia Mare, unde poliţiştii rutieri, însoţiţi de cei de la Relaţii Publice, le-au oferit cafea, ceai cald şi gustări ucrainenilor care au tranzitat oraşul", a afirmat Ionela Cozma.

De asemenea, poliţiştii de prevenire împreună cu cei de la Poliţia Transporturi Feroviare şi Relaţii Publice au afişat, vineri, în gară postere cu măsuri preventive pentru ucraineni. Poliţiştii au considerat că afişele cu măsuri preventive sunt bine-venite şi în aeroport.

"Mâine şi în următoarele zile acţiunile continuă. Poliţiştii îşi doresc să fie o zi fără evenimente şi cu multă pace", a mai spus, Ionela Cozma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.