Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu: Andronachi este implicat în multe scheme. Acționează ca și Plahotniuc

IPN.md
Maia Sandu

Deputatul Vladimir Andronachi este implicat în mai multe scheme, iar Procuratura ar trebui să fie în stare să probeze acest lucru, susține președinta Maia Sandu.

Prezentă joi în cadrul unei emisiuni de la Pro TV, Sandu a confirmat că deține informații privind implicarea lui Andronachi în schemele privind acapararea proprietăților Republicii Moldova în Ucraina, transmite Știri.md.

„Acest deputat este implicat în multe scheme. Întrebarea ține iarăși de capacitatea Procuraturii să probeze implicarea lui. El are aceleași metode ca și Plahotniuc, acționează prin interpuși. E iarăși o bilă neagră în ograda instituțiilor noastre că nu reușesc să adune probe și să ajungă la beneficiarul final al acestor scheme”, a declarat Sandu.

Ea a acuzat că, în cazul proprietăților din Ucraina, Andronachi ar fi acționat prin intermediul instanțelor de judecată, în condițiile în care pe problema consulatului din Odesa o decizie favorabilă lui a fost luată de Judecătoria Râșcani, iar ulterior casată la Curtea de Apel.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.