Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au vizitat Academia Tehnică Militară

romaniaregala.ro
Academia Tehnică Militară, Margareta Custodele Coroanei

În cursul dimineții, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au fost musafirii Academiei Tehnice Militare “Ferdinand I”.

La sosire, Custodele Coroanei a fost întâmpinat de dl general de brigadă profesor universitar Constantin Vizitiu, rectorul universității. În prima parte a vizitei Majestatea Sa și Principele Radu s-au întâlnit cu înalți reprezentanți ai Statului Major al Apărării, Academie de Poliție și Serviciului de Protecție și Pază, invitați la eveniment.

În prezența unui mare număr de studenți militari și de profesori, Majestatea Sa a oferit, în cadrul unei ceremonii militare, portretul în ulei al Regelui Ferdinand Întregitorul, patronul spiritual al universității, primul mareșal al Armatei Române. Lucrarea a fost realizată de artistul plastic Valentin Tănase, informează romaniaregala.ro.

Au luat cuvântul Alteța Sa Regală Principele Radu și comandantul universității. La final, cuplul regal a făcut o fotografie de grup cu studenții, din diverși ani de studii, ai universității.

Academia Tehnică Militară a luat numele “Ferdinand I” în anul 2018, la sărbătoarea Centenarului Marii Uniri. Ceremonia a avut loc în prezența Majestății Sale Custodele Coroanei.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.