Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Makeup și îngrijire: combinația perfectă

Cu toții cunoaște mitul sau stereotipul că machiajul dăunează tenului nostru, considerându-se că pentru a avea o piele sănătoasă cel mai eficient este să nu te machiezi deloc. Din fericire, astăzi nu este așa: noile produse de machiaj, datorită celor mai inovatoare tehnologii ale prezentului, nu doar asigură un make-up rezistent și impecabil, dar și o îngrijire eficientă și nu mai rea decât cremele și serurile.

Dorești să profiți la maximum de machiaj? Adaugă în trusa ta de makeup, doar produse cosmetice, ce conțin ingrediente nutritive și hidratante, având în cel mai inofensiv mod grijă de sănătatea tenului tău.

~~~~~~~~~~~
Față
~~~~~~~~~~~

  • BB-cream Hydreane BB, La Roche-Posay

Acest „balsam împotriva imperfecțiunilor” din arsenalul La Roche-Posay este un produs pentru care îngrijirea pielii este pe primul loc. Baza formulei Hydreane BB este apa termală La Roche-Posay, care hidratează și calmează pielea, dacă este sensibilă. Iar efectul decorativ, adică corectarea tonului, este asigurat de pigmenți minerali, care sunt inofensivi pentru piele: nu se amestecă cu sebum și nu înfundă porii.

  • Tonal corrector Effacernes Long Tenue, Lancôme

Effacernes Long Tenue este dezvoltat pentru mascarea imperfecțiunilor locale, în primul rând vânătăile de sub ochi. Dar formula sa, care conține extracte de flori de mușețel și floarea de porumb și uleiuri hrănitoare, poate face mai mult: are grijă de pielea delicată și subțire din jurul ochilor.

~~~~~~~~~~~
Ochi
~~~~~~~~~~~

  • Primer Eyeshadow Primer Potion Anti-Aging, Urban Decay

Make-up rezistent ochilor pentru 24 de ore - unul dintre avantajele primerului Eyeshadow Primer Potion Anti-Aging. Formula produsului este anti-îmbătrânire: în timp ce deasupra există un strat de farduri, produsul acționează asupra pielii și combate ridurile fine ale pleoapei, netezește pielea, îi îmbunătățește textura.

  • Colecția de rimeluri Lush Lashes Mascara, NYX Professional Makeup

Rimelurile din această colecție diferă între ele doar prin forma periei - fiind dezvoltate în dependență de necesitate. Formula eficientă de îngrijire, este însă punctul comun al tuturor. Conține panthenol, keratină, ceruri, precum și vitamina E - tot ce poate avea nevoie ca genele să fie groase, lungi, puternice.

~~~~~~~~~~~
Buze
~~~~~~~~~~~

  • Ulei de buze Volupte Tint-in-Oil, Yves Saint Laurent Beaute

Arată ca același luciu de buze, dar mai bun și mai sănătos: Volupte Tint-in-Oil este un produs pe bază de uleiuri care hidratează și catifelează pielea. Compoziția produsului se conține ulei de: caise, coriandru, floarea soarelui și jojoba, care împreună oferă și asigură cu ușurință buzelor îngrijire și regenerare. Trebuie remarcat faptul că, cu toate acestea, uleiul după aplicare nu este deloc lipicios - se topește literalmente pe buze și lasă o senzație de confort.

  • CC-ruj de buze Rouge Ecstasy, Giorgio Armani

Dacă despre CC creme deja am auzit cu toții, atunci CC ruj cu siguranță este un termen nou pentru majoritatea. Însă, da, există și așa ceva - la Giorgio Armani, spre exemplu. Culoare intensă, strălucire lucioasă și piele moale, hidratată ca după aplicarea unui balsam - acestea sunt rezultatele utilizării Rouge Ecstasy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.