Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mall-urile sunt pline, dar românii nu sunt lăsaţi să-şi îngroape morţii: Dosar penal după o înmormânare cu zeci de persoane

Agerpres
cimitir

Poliţiştii timişeni au aplicat, sâmbătă, mai multe amenzi şi au întocmit un dosar penal, în urma unei înmormântări la care au participat câteva zeci de persoane, într-un cimitir din localitatea Chişoda, limitrofă Timişoarei, transmite Agerpres.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, au fost amendaţi atât organizatorul înmormântării, cât şi mai mulţi participanţi, identificaţi în urma vizionării unor imagini care au fost postate pe o reţea de socializare.

"Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, în urma vizionării unor imagini postate pe o reţea de socializare, din care reieşea că, în interiorul cimitirului din localitatea Chişoda, se desfăşoară o slujbă religioasă de înmormântare la care participă un număr mare de persoane. Deplasându-se la faţa locului, au constatat că evenimentul religios se încheiase, dar, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat organizatorul evenimentului, pe care l-au sancţionat cu amendă de 10.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020. De asemenea, poliţiştii au reuşit identificarea a 12 participanţi la eveniment, care au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de câte 500 de lei", a precizat IPJ Timiş.

Totodată, s-a întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

"Urmează ca, în cursul cercetărilor, să fie identificate toate persoanele care au participat la acest eveniment", a menţionat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.