Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama Alexandrei Măceșanu o CONTRAZICE pe Ana Birchall: 'Ministrul Justiției NU m-a sunat'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ana Birchall

Ana Birchall a declarat, la începutul lunii august, când INML a anunțat DIICOT că rezultatele testelor ADN ale oaselor din butoi au indicat că Alexandra e victima monstrului din Caracal, că a sunat-o pe mama fetei și că a vorbit cu ea. ”Discuțiile mele au fost ca de la mamă la mamă, de la părinte la părinte, a fost pentru a-i proteja pe părinți, să nu afle astfel de informații din presă. Eu cred că a fost o obligație morală, umană. E important ca și în astfel de situații să fim oameni”, a fost răspunsul ministrului Justiției.

Însă, luni seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, mama Alexandrei a infirmat că Birchall a sunat-o.

Citește și: Victor Ponta aruncă bomba! ‘Voi propune PSD un nou premier’

”Nu mai avem liniște, nu știm în ce parte să o mai luăm. De la anchetă, pot să spun că după rezultatul pe care îl au ei, declară fetele moarte. Eu așa cred. Ei nu fac nimic altceva decât să îl cerceteze pe Dincă. Acum îl cercetează să vadă dacă a fost întreg la minte. Cum să nu fie întreg la minte când mi-a luat copilul. Ei vor să dovedească faptul că Dincă este un criminal, dar Dincă nu este un criminal. Dincă nu lua fetele ca să le omoare. Raportul de la INML nu l-am văzut decât o singură dată, la București. A rămas ca avocatul să îl ia și să îl copieze. Dar, nici până acum nu l-a primit. Copilul meu nu e mort. Ministrul Birchall l-a sunat pe soțul meu, nu pe mine. Pe mine m-au sunat niște funcționari.”, a spus Teodora Măceșanu.

Citește și: Scenariul care aruncă-n aer alegerile prezidențiale! Un colonel în rezervă spune cine va fi noul președinte .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.