Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama criminalei de la Mangalia și-a vizitat fiica în arest. Loredana a avut o reacție neașteptată

facebook.com
crima mangalia

Mama criminalei de la Mangalia și-a vizitat fiica în arest. Loredana a avut o reacție neașteptată

Loredana, fata care și-a ucis cea mai bună prietenă, a primit o vizită-surpriză în arest. Adolescenta s-a întâlnit cu mama ei, care a venit tocmai de la Vaslui pentru a-și vedea fiica aflată după gratii, informează adevarul.ro.

Despre întâlnirea cu adolescenta, femeia a povestit pentru Antena 3. Aceasta susține că Loredana a izbucnit în plâns în momentul în care a văzut-o și i-a cerut să o ierte. "A început să plângă. Regrete, regrete, regrete, să o iert...Nu cred că și-a dat seama ce a făcut... Eu o ştiu cuminte, nu drogată. A fost educată, nu am învățat-o de rău niciodată...", a povestit mama fetei arestate după ce a ucis-o pe Alina, cea mai bună prietenă, și i-a abandonat trupul sub o bancă dintr-un parc din Mangalia.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo"

Mama Loredanei a făcut marți, 8 august 2023, primele declarații. Femeia spune că este terminată și că nu își poate explica ce s-a întâmplat între cele două, mai ales că erau prietene din copilărie și crescuseră împreună.

Femeia este șocată de crima cu sânge rece comisă de fiica și a declarat că a vorbit cu aceasta chiar în ziua crimei. Femeia afirmă că fiica ei i-a spus că Alina a căzut pe scări şi nu a amintit nimic despre crimă.

"Ieri am vorbit cu dânsa. A zis că Alina a căzut pe scări şi restul nu ştiu. Alina a fost şi în casă la mine, le-am crescut de mititele. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat de i-a făcut asta, sunt terminată. S-au certat mai demult, s-au împăcat, au stat şi în chirie amândouă. S-au certat, s-au schimbat şi de la serviciu, ca să nu se întâlnească în cameră. Nu știu, nu știu, nu știu. Loredana nu era violentă, din contră".

A omorât-o într-o criză de nervi

În urmă cu câteva săptămâni, Alina plecase la mare împreună cu prietena ei pentru a munci și a câștiga bani, pe perioada verii. Se angajase cameristă la un hotel din Saturn.

Cele două fete au început să aibă divergențe, criminala invocând faptul că victima își înșela iubitul și îi cerea să mintă pentru ea. Ele au început să se certe, apoi s-au lovit reciproc (spune ucigașa), iar în cele din urmă, prietena ei i-a tăiat gâtul. Apoi a băgat-o într-un geamantan, a dus-o în parc și a pus-o sub o bancă, unde a fost găsită de un pescar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.