Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mâncarea preferată a românilor îi îmbolnăvește de inimă: Cea mai mare otravă a organismului - Nutriționiștii trag un semnal de alarmă asupra combinației

Mâncarea preferată a românilor îi îmbolnăvește de inimă: Cea mai mare otravă a organismului - Nutriționiștii trag un semnal de alarmă asupra combinației

Nutriționiștii trag un semnal de alarmă românilor. Aceștia spun că una dintre mâncărurile preferate ale acestora îi poate îmbolnăvi.

Medicul nutriționist Virgiliu Stroescu a spus că mămăliga cu brânză rasă, cu smântână, unt și ouă ochi este o otravă pentru organismul uman, pentru că această mâncare ar conține foarte mult colesterol. Colesterolul mare poate genera apariția bolilor de inimă.

”Cea mai mare otravă a organismului, a planetei noastre este colesterolul. Deci, mie îmi face colesterolul cât trebuie, însă atunci când vine cineva și îmi bagă o friptură, din care dă colesterol și de la o vacă și atunci îmi crește colesterolul.

Laptele, brânza, ouăle, toate produsele de origine animală au colesterol în timp ce produsele vegetale nu au colesterol și au fibre vegetale care sunt formidabile”, a declarat medicul Virgil Stroescu, potrivit stiridecluj.ro, anunță antena3.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.