Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester City a făcut plângere la TAS pentru a evita sancțiunea de la UEFA

www.sport.ro
Kun Aguero Manchester City

Clubul Manchester City a sesizat Tribunalul de Arbitraj Sportiv, anticipând o posibilă sancţiune din partea UEFA, care ar putea consta chiar în excluderea din Liga Campionilor, informează News.ro.

Citește și: Jucătorul Alexandru Paşcanu, despre Campionatul European de tineret: 'Există o foame de rezultate şi asta ajută pe toată lumea'

Clubul englez, care este suspectat de nerespectarea fair-play-ului financiar, a depus un apel “împotriva UEFA”, se arată pe site-ul TAS. City contest deciziile Camerei de Investigaţii a Corpului de Control Financiar al Cluburilor (CFCB) cu privire la presupusa nerespectare a regulilor legate de licenţiere şi de fair-play-ul financiar.

“O procedură de arbitraj va fi începută. (…) În acest moment nu este posibil să precizăm când se va anunţa o decizie cu privire la acest caz”, se menţionează pe site-ul tas-cas.org.

Luna trecută, UEFA a anunţat că rezultatele anchetei cu privire la clubul Manchester City, suspectat de nerespectarea regulilor fair-play-ului financiar, au fost trimise de camera de anchetă a instanţei de control financiar al cluburilor din cadrul forului continental la camera de judecată, care va lua o decizie în acest caz.

Presa internaţională a notat că Manchester City ar putea fi exclusă din Liga Campionilor din cauza încălcării regulamentului fair-play-ului financiar. Surse apropiate dosarului au declarat pentru New York Times că gruparea campioană a Angliei, deţinută din 2008 de membri ai familiei regale din Emiratele Arabe Unite, ar fi făcut declaraţii eronate în precedentele anchete privind respectarea fair-play-ului financiar, supraevaluând unele contracte de sponsorizare.

Şi liga profesionistă engleză anchetează sursele de finanţare ale "cetăţenilor".

City şi PSG sunt cluburile aflate cel mai des în atenţia forului european, din cauza faptului că nu respectă regulile fair-play-ului financiar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.