Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester City vrea să-l 'salveze' pe Isco din mâinile lui Santiago Solari

Wkipedia
Isco

Isco (26 de ani) e "la cuţite" cu Santiago Solari, antrenorul Realului, iar mijlocaşul e la un pas de plecarea de pe "Santiago Bernabeu", potrivit mediafax.

Citește și: Mare atenție, șoferi! Aveți mai multe modalități de plată a amenzilor rutiere

Manchester City urmăreşte atent situaţia cu care se confruntă mijlocaşul spaniol şi e gata să-l "salveze" de exilul în care l-a izgonit Solari. Presa iberică anunţă că Pep Guardiola îl vrea pe Isco pe Etihad Stadium.

El Chiriguito scrie că Mikel Arteta, unul dintre asistenţii lui Pep Guardiola, a luat legătura cu Isco şi l-a întrebat dacă vrea să vină la Manchester City. "Cetăţenii" îl urmăresc de mult pe pe Isco, cel care a avut evoluţii bune sub comanda lui Julen Lopetegui la naţionala Spaniei şi în scrutul mandat al acestuia de la Real Madrid.

Isco mai are contract cu Real Madrid până în 2022 şi are o clauză de 700 de milioane de euro. Astfel, cele două cluburi vor trebui să negocieze o eventuală plecare. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani este cel mai puţin folosit mijlocaş din lot, iar Solari a dat senzaţia că ar folosi pe oricine în afara lui Isco. Fede Valverde, Cristo Gonzalez şi Brahim Diaz i-au fost preferaţi spaniolului.

La Real Madrid din 2013, Isco a marcat 45 de goluri în 261 de meciuri. Isco a jucat 13 meciuri (doar cinci ca titular) în acest sezon din Primera Division, în care a marcat un singur gol. Isco a câştigat de patru ori Liga Campionilor cu Real, un titlu, o Cupă a Regelui, o Supercupă, de patru ori Mondialul clubului şi de trei ori Supercupa Europei.

75 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Isco, potrivit Transfermarkt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.