Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mandatul lui Rainer Seele în funcția de CEO al OMV a fost prelungit cu doi ani

OMV

Consiliul de supraveghere al OMV Aktiengesellschaft l-a numit miercuri pe Rainer Seele a fost numit în funcția de președinte și CEO al companiei pentru încă doi ani, iar pe Johann Pleininger în calitate de membru al consiliului și vicepreședinte OMV, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Anunț de ultimă oră al Olguței Vasilescu: ‘Trei vești bune, azi, de la Guvernul PSD’

Mandatul lui Seele a fost prelungit până la 30 iunie 2022, cu o opțiune de prelungire cu încă un an. Rainer Seele este președinte și director executiv al OMV începând cu 1 iulie 2015.

Mandatul lui Johann Pleininger a fost prelungit cu încă trei ani, până la 31 august 2023, cu o opțiune de prelungire cu încă doi ani. Johann Pleininger este membru al Comitetului executiv al OMV, responsabil pentru Upstream (Exploration & Production), începând cu 1 septembrie 2015.

Președintele Consiliului de Supraveghere al OMV, Wolfgang C. Berndt a declarat că „OMV a realizat o performanță excepțională în ultimii ani. Acesta este rezultatul noii direcții strategice adoptate de Comitetul executiv, împreună cu o reducere susținută a costurilor care a dus la câștiguri record".

Citește și: Mega-lovitura dată de frații Dedeman! Tranzacția uriașă făcută de aceștia

OMV are vânzări de 23 de miliarde de euro și peste 20.000 de angajați în 2018. Producția zilnică 2018 s-a ridicat la aproximativ 427.000 bep/zi. Compania operează trei rafinării cu o capacitate de procesare anuală totală de 17,8 mil. tone și are peste 2.000 de stații de alimentare în zece țări. OMV deține OMV Petrom în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.