Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manevra Grindeanu, interzisă în PNL: planul pentru moțiunea de cenzură

Facebook
pnl

Toți parlamentarii PNL vor participa la votul moțiunii de cenzură și vor vota împotrivă, la vedere, a anunțat duminică liderul deputaților PNL, Florin Roman. El a indicat că în acest fel se elimină orice discuție despre un „blat” în care să voteze și liberali moțiunea. Miza este ca PNL să nu repete episodul unic după 1989 în care social-democrații și-au demis propriul guvern prin moțiune de cenzură. În aceste condiții, liberalii se vor asigura că exclusiv PSD, UDMR și aliații lor vor vota să dea jos Guvernul Ludovic Orban. PSD este foarte aproape să aibă majoritatea necesară demiterii Guvernului PNL și social-democrații nu exclud varianta anticipatelor.

„Parlamentarii liberali vor participa la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Nu vom sta în bancă, așa cum au procedat pesediștii, pentru că respectăm mandatul pe care l-am primit din partea cetățenilor și nu ne batem joc de încrederea lor!

Cu toții vom participa la vot, iar nici un liberal nu va vota împotriva guvernului liberal! Aceasta întrucât doar PSD a fost capabil să intre în istoria penibilului politic, votând împotriva propriului guvern! Parlamentarii PNL nu votează împotriva Guvernului Orban, așa cum a făcut PSD care a dărâmat guvernul Grindeanu, pentru că, spre deosebire de pesediști, liberalii țin la onoarea și istoria partidului din care fac parte.

Cu acest prilej sperăm că am clarificat pentru toată lumea orice discuție despre bazaconia idee a „blatului”. Așa ceva nu există decât în gândirea defectă a celor care s-au consacrat în politică prin inconsecvență și declarații politice sforăitoare, dar care nu sunt capabili să pună pe picioare vreun proiect politic serios.

Pentru PNL, principalul adversar politic a fost și rămâne PSD, pe care îl vom învinge și la alegerile locale și la cele parlamentare, anticipate sau la termen, pentru că România are nevoie să respire aerul normalității, să se dezvolte și să prospere”, a transmis Florin Roman.

Vezi si: Scandal la Antena 3 între Eugen Teodorovici și Adrian Ursu: A fost pus să își ceară iertare pentru că a zis 'Un moment publicitar pentru bufoni' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.