Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MApN a achiziţionat, din Olanda, un spital modular de izolare şi tratament, care va fi amplasat la Constanţa

mapn ministerul apararii nationale armata

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a achiziţionat, din Olanda, un spital modular de izolare şi tratament, care va fi amplasat la Constanţa. Camioanele care transportă componentele spitalului mobil au intrat, joi, în ţară, pe la PTF Nădlac, potrivit news.ro.

”Un convoi de autocamioane care transportă Spitalul Modular de Izolare şi Tratament achiziţionat din Olanda de Direcţia medicală a MApN, a intrat joi, 26 martie, în România, prin PTF Nădlac. Spitalul Modular de Izolare şi Tratament va funcţiona ca o secţie extinsă de boli infecţioase a Spitalului Militar de Urgenţă din Constanţa”, a transmis, joi, MApN.

Citește și: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme

Potrivit sursei citate, această capabilitate medicală militară va fi instalată de structuri din MApN în campusul militar ce va fi amplasat pe terenul stadionului ”Portul” din Constanţa.

Operaţiunile de pregătire a campusului sunt realizate cu sprijinul militarilor din Statul Major al Forţelor Navale, Statul Major al Forţelor Terestre, Comandamentul Comunicaţiilor şi Informaticii, Comandamentul Logistic Întrunit şi Direcţia medicală a MApN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.