Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marșul pentru VIAȚĂ: Mitinguri împotriva AVORTURILOR în România și Republica Moldova - VIDEO

www.stiripesurse.ro
marsul pentru viata

UPDATE Participantii la "Marsul pentru viata" au ajuns, la ora transmiterii acestei stiri, in parcul Tineretului, punctul final al manifestatiei. Numarul celor care participa la acest mars a ajuns la aproximativ 4.000, pe traseul parcurs de la Parcul Unirii la Parcul Tineretului oamenii scandand "Viata".

Pe durata deplasarii, traficul rutier a fost orit pe bulevardul Dimitrie cantemir, pe sensul spre Tineretului. De asemenea, a fost intrerura circulatia rutiera si pe bulevardul Unirii.

 

Ajuns la a saptea editie, marsul pentru Viata si Familie, a inceput sambata la pranz. In peste 285 de localitati din Romania si Republica Moldova vor fi organizate mitinguri sub sloganul "Ajuta Mama si Copilul! Ei depind de tine!". "Scopul acestui mars pasnic este de a reaminti cetatenilor si liderilor nostri ca promovam si protejam familia naturala, asa cum a intemeiat-o Dumnezeu, intemeiata pe legamantul liber consimtit intre un singur barbat si o singura femeie. De asemenea promovam si protejam dreptul la viata, si dorim oprirea masacrarii zilnica a copiilor prin avort", arata organizatorii, pe Facebook.

Organizatorii mitingurilor sunt Coalitia pentru familie, Asociatia Studenti pentru viata si alte organizatii non-guvernamentale, iar evenimentul beneficiaza de sustinerea Patriarhiei Romane. Mitingurile nu au un organizator unic, ci in fiecare oras sau localitate exista organizatori locali independenti, care reprezinta diferite organizatii si institutii pro-viata locale, potrivit Bisericii Ortodoxe.

Citeste si: Polițiștii BLOCHEAZĂ centrul Bucureștiului: Miting de AMPLOARE chiar de Ziua Poliției Române - VIDEO

In Bucuresti, marsul se va desfasura pe traseul Parcul Unirii - Parcul Tineretului, incepand cu ora 12:30, iar la finalul sau va avea loc un concert de muzica usoara, a informat Biroul de presa al Patriarhiei. Marsuri similare vor avea loc in alte peste 280 de localitati din tara si din Republica Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.