Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mara Mareș, deputat PNL: Victorie pentru făgărășeni! Proiectul pentru realizarea ocolitoarei Municipiului Făgăraș a fost adoptat de Guvernul Orban!

arh
Mara Mares

Deputatul PNL, Mara Mareș, susține că făgărășenii au primit cea mai bună veste de la guvernul Orban: proiectul pentru realizarea variantei ocolitoare a Municipiului Făgăraș a fost adoptat.

''Făgărășenii au primit cea mai bună veste de la guvernul Orban: proiectul pentru realizarea variantei ocolitoare a Municipiului Făgăraș a fost adoptat! Trebuie să vă mărturisesc că, în toată această perioadă, guvernul PNL a avut toată deschiderea pentru demararea acestui proiect extrem de important pentru noi, făgărășenii. Executivul Orban mi-a susținut toate demersurile și, în doar 3 luni, am rezolvat încă o problemă pe care PSD nu a fost în stare să o rezolve în ani și ani de guvernare.

Mai sunt doar câțiva pași de urmat: ocolitoarea va trece de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere la Primăria Făgăraș, urmând ca, după transfer, să fie demarată procedura de licitație publică pentru construirea centurii ocolitoare a Făgărașului. Este esențial ca traficul greu să fie deviat din municipiu și mașinile de mare tonaj să nu mai treacă pe bulevardul principal. Potrivit celor mai recente date, zilnic, prin municipiu, trec peste 10.000 de vehicule, iar din cauza traficului, pereții unor imobile au început să se crape.

Citește și: DOLIU în Armata Română - A murit generalul Marin Dragnea, preşedintele fondator al Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război

Sunt foarte încrezătoare că primarul municipiului Făgăraș, domnul Gheorghe Sucaciu, și Consiliul Local Făgăraș, care au oferit toată susținerea în adoptarea rapidă a proiectului, vor gestiona foarte bine construirea centurii ocolitoare. În ceea ce mă privește, vă promit că voi oferi în continuare tot sprijinul pentru a finaliza în cel mai scurt timp posibil centura ocolitoare, un proiect așteptat de toți făgărășenii.'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.