Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mara Mareș, președintele TNL, reacție la noul scandal cu înjurături la adresa PSD: TNL militează pentru respectarea valorilor morale, pentru pluralism politic

PNL
mara mareș

Mara Mareș, președintele Tineretului Național Liberal, reacționează la apariția în spațiul public a unei noi înregistrări de la școala de vară a organizației, în care mai mulți lideri liberali înjură mamele social-democraților. Mareș confirmă înlăturarea din funcție a secretarului general al TNL, Octavian Oprea.

„Urmare a evenimentelor petrecute la Școala de vară a Tineretului Național Liberal, în urma analizarii materialelor video și a discutiilor avute cu mai multe persoane prezente, a fost clarificat modul în care acest incident regretabil s-a produs și s-au stabilit rolurile participanților în respectivul eveniment.

Cu efect imediat, urmează ca Secretarul General, domnul Octavian Oprea, să își prezinte demisia din toate funcțiile deținute.

Tineretul Național Liberal militează pentru respectarea valorilor morale, pentru pluralism politic, toleranță și incluziune, respectă libertatea de exprimare exercitată cu bun simț, iar astfel de incidente regretabile nu reflectă viziunea, misiunea ori programele organizației”, afirmă Mara Mares.

CONTEXT

Antena 3 a difuzat, marți, o nouă înregistrare de la școala de vară a Tineretului Național Liberal, unde viitoarea generație de PNL-iști cântă sloganuri vulgare împotriva PSD-iștilor cu care se află la guvernare. „Ale, ale, ale / Cine e cu PeSeDe / Să le f***m mamele!”, cântă tinerii din PNL, potrivit filmărilor.

Anterior, în spațiul public au apărut imagini de la aceeași petrecere în care tinerii liberali strigau „PSD, m***e PSD”. Șefa TNL și-a cerut scuze, iar liderul PNL a cerut identificarea membrilor de partid implicați în scandările vulgare, în vederea sancționării acestora.

Petrecerea a avut loc pe 10 septembrie, în stațiunea Venus de pe litoral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.