Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu a DAT ORDINUL: PSD o să voteze eliminarea pensiilor speciale, mai puțin cele de serviciu ale militarilor

Inquam Photos/ George Călin
Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, joi, la Buzău, că PSD o să voteze eliminarea pensiilor speciale, cu excepția celor de serviciu ale militarilor, anunță MEDIAFAX.

În discursul rostit la Congresul extraordinar al filialei PSD Buzău, unde a fost reales lider al organizației județene, Marcel Ciolacu, a spus că PSD va vota eliminarea pensiilor speciale.

Citește și: Blue Air lansează noi rute! Care sunt destinațiile și tarifele

„PSD o să voteze eliminarea pensiilor speciale, mai puțin pensiile de serviciu ale militarilor, este exclus așa ceva. Vreau să vă spun impactul bugetar: 400 de milioane. Noi am venit cu un alt proiect care deja a trecut de Senat, de impozitare după veniturile primului om în statul roman, președintele, ce depășește veniturile președintelui României să fie impozitat, iar proiectul domnului Teodorovici era cu 90 la sută. Lege care a trecut. Vom vota o lege care va fi atacata la CSM și care nu va fi pusă în aplicare, noi vom vota această lege, dar vom face apel la PNL, la USR, la celelalte forțe din Parlament, să voteze și ei legea noastră, care va fi pusă în aplicare imediat și va merge la promulgare, a lor va sta în contestații la Curtea Constituțională ani de zile și în instanțele judecătorești”, a spus Marcel Ciolacu.

Citește și: Declarația care zguduie cazul Caracal: ‘Mai erau și alte fete. Se ocupă cu traficul de persoane’

El a vorbit și de majorarea pensiei minime, pe care, susține Mircea Ciolacu, Guvernul nu vrea să o pună în aplicare „din răzbunare”.

„Mărirea pensiei minime de la 704 la 775 era un efort bugetar de 300 de milioane. Acest guvern din răzbunare nu a vrut să mărească bunicilor noștri aceste pensii, vorbim de cei cu pensii din agricultură”, a mai declarat președintele interimar al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.