Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu a mers la Craiova, să inaugureze, alături de Mitropolitul Olteniei, Centrul Cultural 'Constantin Brâncuși', un complex multifuncțional

Centrul Cultural „Constantin Brâncuși”, un complex multifuncțional dedicat marelui sculptor român, a fost inaugurat la Craiova.

Proiectul s-a concretizat datorită unei investiții a Consiliului Județean Dolj.

La festivitatea de deschidere din 15 septembrie a participat şi Mitropolitul Irineu al Olteniei, alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, și alți politicieni.

Părintele Mitropolit i-a felicitat pe toți cei care s-au implicat ca acest proiect să fie definitivat.

„Dacă avem un Centru Cultural Constantin Brâncuși, trebuie să avem și programe pentru elevi, pentru studenți, ca să învețe și să vadă cu adevărat ceea ce noi avem și am făcut aici”.

„Felicităm pe cei care au realizat acest proiect, l-am cunoscut de la început și am fost întotdeauna alături de această idee frumoasă. Dumnezeu să vă răsplătească și să vă ajute tuturor!”, a subliniat Înaltpreasfinţia Sa.

Evenimentul inaugural a fost conceput ca un spectacol, cu o înlănțuire de momente muzicale susținute de soliștii Renata Vari și Mihai Ungureanu, precum și de orchestra Filarmonicii Oltenia, punctul culminant fiind reprezentat de o proiecție tip videomapping pe edificiul Muzeului de Artă Craiova, în proximitatea căruia a fost construit Centrul „Constantin Brâncuși”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.