Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu anunță noul obiectiv major al Guvernului: România a depășit Ungaria

Inquam Photos/ Octav Ganea
ciolacu STB

Premierul Marcel Ciolacu și candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, au mers, de 1 Mai, la angajații din transportul public care lucrează, chiar dacă este zi liberă legal. Ciolacu a explicat că rezultatele României sunt vizibile, iar după ce țara noastră a depășit Ungaria, acum noul obiectiv este să prindem din urmă Polonia, iar românii să devină cei mai bine plătiți angajați din această parte a Europei.

”De 1 Mai, împreună cu Gabriela Firea, am fost alături de angajații din transportul public bucureștean pentru care astăzi este o zi obișnuită de muncă. Am stat de vorbă la depoul Dudești cu șoferi, mecanici și dispeceri. Sunt oameni deschiși și harnici, care își doresc o schimbare majoră de la administrația acestui oraș: un plan de investiții mult mai curajos pentru un tranport public modern.

De 1 Mai, le transmit tuturor celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura serviciii publice esențiale, fie că sunt la stat sau în privat, că efortul lor este prețuit! Și că, alături de colegii mei social-democrați voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească.

După ce am depășit Ungaria, sunt convins că putem ajunge și Polonia, iar românii să ajungă, în scurtă vreme, cei mai bine plătiți angajați din această parte a Europei! Fiiindcă o merită din plin!”, scrie Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.