Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu anunță schimbări importante în PNRR: Asta este ținta noastră/ VIDEO

ciolacu Guvern

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că se va discuta despre fondurile din PNRR în Guvern și se va modifica bugetul multianual aferent reformelor și investițiilor. De asemenea, Ciolacu le-a cerut miniștrilor să se pregătească pentru întâlnirea cu Celine Gauer, responsabilul cu gestionarea PNRR la nivel european.

”Cer tuturor miniștrilor coordonatori de reforme să fie pregătiți săptămâna viitoare pentru dialogul cu doamna Celine Gauer, responsabilul cu gestionarea PNRR la nivel european. Vom analiza fiecare jalon important din cererea de plată numărul 3, este un dialog firesc, serios și care necesită energie și concentrare. Nu există nimic blocat, relația cu Comisia Europeană funcționează foarte bine și vreau să găsim soluții pentru a realiza toate reformele, cum am făcut și anul trecut.

Tot în privința PNRR, aprobăm azi modificarea bugetului multianual aferent reformelor și investițiilor asumate prin PNRR. Concret, ținta noastră este ca banii să stea cât mai puțin în conturile statului și să ajungă în cel mai scurt timp pe șantierele de investiții”, a spus Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern.

Ministrul Fondurilor Europene, Adrian Câciu, a explicat că în luna mai va începe distribuirea către populație a fondurilor din programul RePower EU.

”Aprobăm în prinicipal sumele care se cuvin României din proiectul RePower EU, adică 1,4 miliarde de euro. În luna mai vom lansa distribuirea acestor ajutoare pentru populație.”, a spus Adrian Câciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.